NB I

Műteni kell a sereghajtó DVTK légiósát

Dejan Karan gerincsérv miatt került kórházba.

Ahogy arról már beszámoltunk, hétfőtől csütörtökig összetartáson vesz részt az élvonalban sereghajtó Diósgyőr, amely a Szerencs város önkormányzatának tulajdonában lévő, Sima településen található ifjúsági és vendégházban lakik, az edzésekre pedig a közeli Abaújszántóra jár.

Összesen tíz stábtag és 22 játékos tölti napjait Simán, amelynek így átmenetileg megduplázódott a lakossága, ugyanis a tavalyi adatok szerint összesen 31 lakosa van.

A diósgyőri felnőtt keret tagjai közül heten nem tartottak a többiekkel, közölük hárman azért, mert világbajnoki selejtezőkre készülnek. Murtaz Dausvili a grúz, míg Elek Ákos és Bognár István a magyar válogatott tagjaként. További négy labdarúgó különböző sérülések miatt maradt le a simai kirándulásról.

– Sajnos Tamás Márknak az összetartás helyett kórházba kellett mennie, izomrost-szakadást szenvedett, és emiatt néhány hétig nem számíthatunk a játékára – mondta a Borsod Online érdeklődésére Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Ternován Patrik hátfájós panaszai után a közelmúltban operáción esett át, és csak hetek múlva térhet vissza a pályára, hasonlóan Dejan Karanhoz, akit gerincsérv miatt kellett megműteni. George Griffiths a többiekhez képest jobb helyzetben van, neki az egyik edzésen összeszedett bokasérülése miatt kell edzéseket kihagynia.

Olvasói sztorik