NB I

Az operáció után már teljes értékű munkát végez a Vidi-játékos

Pölöskei Zsolt a visszatérésre készül.

Pölöskei Zsolt a Diósdi TC elleni NB III-as bajnoki mérkőzésen szenvedett kézközépcsont-törést, a Videoton középpályását meg is kellett operálni. Az elmúlt időszakban rehabilitációs munkát végzett, de hétfőtől ismét teljes értékű munkát végezhet – írja a klub honlapja.

– Pölöskei Zsolt kezében az operáció során egy fémrögzítőt helyeztünk el, ezért az edzéseken egy speciális protektort kell viselnie, ez azonban semmiben sem akadályozza játékosunkat, aki immár teljes intenzitással készülhet a csapattársakkal. A csontgyógyulás ideje körülbelül hat hét, így a téli szünetben már el is távolíthatjuk a beépített fémrögzítőt – nyilatkozta a lapnak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

– Sajnos az elmúlt pár hónap nem alakult jól számomra, előbb a lábsérülésem miatt nem játszhattam, majd miután felépültem, nem sokkal később jött a kézsérülés. Ezzel sajnos utólag nem tudok mit kezdeni, most már csak előre nézek, remélem a nehezén túl vagyok. Hétfőtől ismét együtt készülhetek a csapattal, ez nagy öröm számomra. A bajnoki szünetből még két hét hátra van, ennyi idő alatt fizikálisan sok mindent el lehet érni, de ahhoz, hogy ismét száz százalékos formában legyek, kellenek majd a tétmérkőzések is. Nagyon nehéz bekerülni az első csapatba, de mindent megteszek azért, hogy a vezetőedző velem is számolhasson, amikor összeállítja a keretet – mondta Pölöskei Zsolt.

fotó: Vidi.hu

Olvasói sztorik