NB I

Hibáztam, mélyen vagyok – mondja a bundázással vádolt kapus

Noha a lila-fehér szurkolóktól nagyon durva támadásokat kapott, Balajcza Szabolcs nem érzi úgy, hogy elszállt volna felette az idő.

Bundát kiáltottak a csalódott újpesti fanatikusok a Ferencváros elleni döntetlen után, de még a visszafogottabb rajongók közül is többen Balajcza számlájára írták, hogy 3-1-es vezetés után sem tudott győzni az együttes a fővárosi derbin.

Ahogy arról beszámoltunk, volt, aki nyugdíjba küldte a csapat 37 esztendős kapusát. A Bors elérte a futballistát, aki elismeri, sokat hibázik mostanában, ugyanakkor a szombat esti meccsen csak a második FTC-találatért vállalja a felelősséget.

– Lelkizős típus vagyok, természetesen bántott, hogy a második kapott gólunkban vastagon benne voltam – értékelt az Újpest csapatkapitánya. – A Videoton ellen is volt egy hasonló hibám, szóval egyértelmű, hogy most nagyon mélyen vagyok. Tudom, egyre több a kritikusom, de inkább azoknak a véleményére adok, akik közel állnak hozzám, és biztatnak. Voltak már hullámvölgyeim Újpesten, de nem véletlenül vagyok tíz éve a csapat első számú kapusa, tudom, hogy fel tudok állni, tanulok a hibáimból. Nem érzem úgy, hogy elszállt volna felettem az idő, és ezt be is bizonyítom majd.

Balajcza elárulta, bár néhány társa szemrehányóan pillantott rá a bekapott második gól miatt, megjegyzést senki nem tett a hibáért. Az pedig mindenképpen önbizalommal tölti el, hogy Nebojsa Vignjevics vezetőedző továbbra is bízik benne.

Olvasói sztorik