NB I

Ez durva: bundázással vádolják kapusukat az újpesti szurkolók

A fórumozók többsége szerint nincs már helye az Újpestben a csapatkapitánynak.

Az Újpest 3-3-as döntetlent játszott a címvédő Ferencváros otthonában az élvonal szombati, 11. fordulójának zárómérkőzésén. A derbi után az újpesti szurkolók bundázással vádolják Balajcza Szabolcsot, mert – az ujpestforum.hu hozzászólói szerint – nevetséges gólokat kapott a rutinos csapatkapitány. Egyesek szerint nem adott bele mindent, de van aki szerint csak szimplán megkopott a tudása. A lényeg, hogy a drukkerek nem szeretnék többet kedvenc csapatuk kapujában látni – legalábbis ez derül a fórumozók hozzászólásaiból, amelyek közül kigyűjtöttünk néhányat.

„Színtiszta bundamérkőzés volt. Balajcza már nagyon ráizgult a nyugdíjalapjára.”

„Szabolcs! Vagy egy csaló vagy, vagy pedig megyei szintű hálóőr, mert amit az első és második gólnál műveltél, az minősíthetetlen.”

„Na, újra megnézve a gólokat, nekem nincs több kétségem. Balajcza az első gólnál lefeküdt a játékos elé lehúzott kezekkel. A lehetséges legkisebb felületet védte a kapu előtt. A második a kétkezes bénázás, ilyen szerintem nem létezhet ekkora rutinnal. A harmadik vicckategória. Utána teátrális gesztusok, hasonló, mint amit tavaly vagy két éve a Fradi ellen egy alacsonyabb osztályú kapus mutatott be kupameccsen.”

„Szégyen, hogy erről kell beszélni. Ugyanakkor aláírom, hogy lehet ilyen gólt kapni bénaság miatt is. De nem hármat egy meccsen és nem ilyen múlttal. De legyen, mondjuk azt, hogy ennyire béna, hunyjuk be a szemünket. Semmi gond, mehet vissza Kaposvárra. Mindegy milyen módon, takarodjon el a kapuból.”

„Balajczának a szurkolóknak kell üzenni. Nem akarom többet a mi kapunkban látni. Akkor sem ha brillírozik. Így nem védhet senki az Újpestben. Soha!”

„Urambocsá az is ha valakinek magánéleti válsága van, betegségből, sérülésből jön ki, nem tudja odatenni magát, szenved a pályán, fogcsikorgatva. De az, hogy valaki szándékosan kapjon gólokat, az soha nem történhet meg következmények nélkül. Nem állítom, hogy ma ez történt, ám gyanítom.”

„Az, hogy Szabi bojkottálta /elcsalta/ a meccset, baromság. Sajnos valószínű hogy már csak ennyire képes, így jogos a kritika a változtatásra a posztján.”

Olvasói sztorik