NB I

Vignjevics könnyű meccsre számít a Fradi ellen

Az Újpest trénere tudja, mire számíthat a Ferencvárostól.

Szombat este rendezik az NB I 11. fordulójának legjobban várt mérkőzését, a Ferencváros-Újpest összecsapást. A lilák vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics nyilatkozott az újpestiek hivatalos honlapjának a derbi előtt.

– Könnyű mérkőzésre számítok abból a szempontból, hogy tudjuk, mit várhatunk a Ferencvárostól. Nagyon jól szervezett csapattal szemben lépünk majd pályára, amely mindig arra törekszik, hogy nála legyen labda, és a saját játékát hozza – kezdte a tréner. – Ebből a szempontból nem lesz nehéz dolgunk, mert nem okoznak majd meglepetést, azonban az az út, ahogyan ezt elérik, az már sokkal több fejtörést okozhat nekünk. Úgy gondolom, jelenleg a Fradi az egyik legszervezettebb együttes a bajnoki mezőnyben, mindig pontosan tudják, hogy mit akarnak.Korábban több jó meccset is játszottunk már ellenük, és ha ma este sikeresek akarunk lenni, akkor kiválóan kell teljesítenünk, amire egyébként képesek vagyunk. Bízom benne, hogy pontokért megyünk a zöld-fehérekhez, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ellenük különösen nehéz lesz helyzeteket kialakítanunk, és abból gólokat szereznünk.

– Az elmúlt találkozók, legfőképpen az utolsó két mérkőzés sok energiát kivettek a fiúkból, és sajnos több sérültünk is van. Ugyanakkor a Derbik hangulata mindig egyedi, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki rendkívül motivált lesz. Összességében optimista vagyok az összecsapást illetően, és úgy gondolom, hogy minden rendben lesz a nagy napon – zárta az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatát Vignjevics.

Olvasói sztorik