NB I

Az egyik Fradi-játékos nem elégedetlen, a másik igen

Gera Zoltán szerint kilábalt a hullámvölgyből a Ferencváros.

A bajnoki címvédő Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Videotonnal az OTP Bank Liga tizedik fordulójának szerdai zárómérkőzésén, Felcsúton.

A találkozó után a fővárosiak tapasztalt játékosa, Gera Zoltán kifejtette: nem elégedetlenek a megszerzett egy ponttal.

– A Videoton nagyon jól letámadott, az első félidőben különösen. A másodikban egy buta hibából kaptuk a tizenegyest, de a gól után sokat tettünk azért, hogy egyenlítsünk. Szerintem megérdemeltük, és a helyzeteink alapján talán meg is nyerhettük volna a meccset, de nem vagyunk elégedetlenek. Tudjuk, hogy jó formában lévő, jó csapat ellen játszottunk döntetlent – nyilatkozta az M4 Sportnak a lefújás után Gera Zoltán.

– Ez egy hatpontos mérkőzés volt, mert közvetlen riválissal játszottunk, amely az elmúlt öt mérkőzését megnyerte. Mi most jövünk ki a hullámvölgyből, és ha magunkra találunk, nem lesz problémánk. Kellett ez a kis szünet a csapatnak, át kellett értékelnünk az elmúlt időszakot, és úgy érzem, jól reagáltunk.

AzFTC honlapján Marco Djuricin önkritikusan nyilatkozott a Videoton elleni mérkőzést követően, amelyen pontot érő gólt szerzett.

– Nem vagyok elégedett, mert akár két-három gólt is lőhettem volna – mondta Djuricin. – Kemény mérkőzés volt, mindkét csapat odatette magát, így valamilyen szinten reálisnak mondható a végeredmény. A gólomnál nagyon boldog voltam, hiszen nagyon szeretném kiszolgálni a ferencvárosi szurkolókat, nem csak ők, én magam is jobb helyzetkihasználást várok el magamtól. Sok gólt akarok lőni a Magyar Kupába és a bajnokságban. Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, az Újpest érkezik hozzánk, holnaptól már a derbire koncentrálunk. Azon dolgozom, hogy jobb és jobb legyek, hiszek abban, hogy beérik a munka és akár már az Újpest ellen kettőből kettőt belövök.

Olvasói sztorik