NB I

Rju Szung Vu tudja, az Újpest elleni derbi kiemelt jelentőségű

A dél-korai légiós szerint újra be kell bizonyítaniuk, hogy idehaza nincs jobb csapat a Fradinál.

A Ferencváros friss igazolása, Rju Szung Vu a FradiMédiánaknyilatkozott, többek között arról is kérdezték, tisztában van-e azzal, milyen hét vár a Ferencvárosra.

– Egy meccsel a hátam mögött még nincs pontos képem a magyar nagy csapatok versengéséről, de azt már tudom, hogy az Újpest elleni találkozó kiemelt jelentőségű a Fradi számára – kezdte válaszát az örökrangadón gólt szerző játékos. – Izgalmas időszakban érkeztem a klubhoz, mert újra be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a legjobbak, ráadásul épp a legközelebbi riválisaink ellen tehetjük ezt meg. Örülök, hogy sikerült betalálnom az MTK ellen, segít a beilleszkedésben, de sajnos nem ér sokat, mert a csapat kikapott.

A beilleszkedés kapcsán azt is megkérdezték a támadó középpályástól, melyik csapattársával sikerült a legkönnyebben megtalálnia a közös hangot.

– Meglepően kedves itt mindenki, nem is tudnék egyvalakit kiemelni, alapvetően szeretettel fogadtak. Arra viszont már rájöttem, hogy angolul is érdemes lenne megtanulnom, akkor a pályán és azon kívül is jobban érezném magam. Az alapszavakat értem, főleg a futballpályán, de ennél azt hiszem többre lesz szükségem – zárta szavait a szombati, DVSC elleni bajnokira készülő játékos.

Olvasói sztorik