NB I

Pontes: a legjobbunkat nyújtottuk a Győr ellen

A DVSC vezetőedzője az MK-blama után három pontért megy a Groupama Arénába.

A DVSC 1-0-s vereséget szenvedett az ETO Parkban a Magyar Kupa 6. fordulójában szerda este. Leonel Pontes, a Loki mestere elmondta, a játékosok nem nyújtottak rossz teljesítményt, de sajnos a siker elmaradt.

– Azt gondolom, az első félidőben veszítettük el a Győr elleni kupameccset – kezdte a DVSC portugál vezetőedzője a a csapat hivatalos honlapján. – Rengeteget birtokoltuk a labdát, különféle helyzetekből próbáltunk gólt szerezni. A második játékrészben vezetést szerzett az ETO, de az utolsó percekig küzdöttünk az egyenlítésért. A hajrában különösen nagy erőket mozgósítottunk a hosszabbítást érő találatért, sőt, meg is volt a lehetőségünk, mégsem sikerült betalálnunk. Erős, jól szervezett csapattal álltunk ki a Győr ellen. A fiúk a legjobbjukat nyújtották, ez azonban most nem volt elég ahhoz, hogy megnyerjük a meccset. Tovább kell mennünk, mostantól a hétvégi, Ferencváros elleni bajnokira koncentrálunk. Az előző fordulóban hazai pályán legyőztük az Újpestet, természetesen minden ilyen siker nagy lendületet adhat a csapatomnak a jövőben. Nem szabad elfelejteni, a nyáron rengeteg játékos távozott és érkezett, rendesen kicserélődött a keret. Nyilván idő kell ahhoz, amíg olyanná tesszük a Lokit, amilyenné szeretnénk.

Szombaton 20.30-kor rendezik a Ferencváros elleni rangadót a Groupama Arénában. Leonel Pontes nehéz kilencven percre számít.

– Egy olyan ellenféllel találkozunk, amelyik a bajnoki címért küzd. Nagyon jó focit játszanak, többek között ezért is számítok nehéz kilencven percre. A Ferencváros keretét erős, minőségi focisták alkotják, de szerencsére nálunk is sok ilyen labdarúgó van, még ha jelen pillanatban nem is jönnek úgy az eredmények, ahogy a szurkolóink várják. Ennek oka, hogy új módszerekkel találkoztak a játékosok, de remélem, idővel a sikerek sem maradnak el. Szerintem egy izgalmas meccset vívunk majd a fővárosiakkal. Tudom, hogy az elmúlt néhány mérkőzésen nem tudtuk legyőzni őket, de nekünk csakis a jelennel szabad foglalkoznunk. A futball egy kiszámíthatatlan játék, igyekszünk mindent megtenni, hogy begyűjtsük a három pontot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik