NB I

Pintér Attila kupadöntőbe vezetné a Mezőkövesdet

„Nem sokan szereztek annyi érmet a Magyar Kupában, mint én.”

A Mezőkövesd Zsóry FC Rakamazon vizitál a 64 közé jutásért a labdarúgó Magyar Kupában szerdán 15.30-kor. Hiába a több osztály különbség, a kövesdiek nem nézik le ellenfelüket, komolyan veszik az összecsapást.

– Vannak problémáink, hiszen vannak olyan játékosaink, akik rúgást kaptak, másoknak ilyen-olyan problémájuk van – nyilatkozta a boon.hu-nak Pintér Attila, a kövesdiek vezetőedzője. – Aki játéklehetőséghez jut, annak ki kell harcolnia a továbbjutást. A szezonkezdet előtt elmondtam: mindenkire számítunk, aki a kerethez tartozik, s mindenki sorra kerül. Hogy milyen mérkőzésen, az teljesen mindegy. Képviselni kell a Mezőkövesd Zsóry csapatát, ahol pedig pályára lépünk, legyen az a Ferencváros, a Bayern München, ott emelt fővel s győztesen szeretnénk lejönni a pályáról. Így lesz ez szerdán is.

Pintér Attila eddig kétszer nyert Magyar Kupát edzőként, egyszer pedig második lett.

– Nem sokan szereztek annyi érmet a Magyar Kupában, mint én – emlékeztetett. – Nagyon komolyan vettem mindig is a kupát, most is szeretném, ha minél tovább, akár a döntőig jutnánk. Majd kiderül, milyen csapatokkal hoz össze a sors. A kupa mindig nagyon éles, nincs NB I-es vagy megyei első osztályú csapat, egy mérkőzés van, azon pedig bármi megtörténhet. Aki pályára lép, annak nagyon komolyan kell vennie a mérkőzést.

Olvasói sztorik