NB I

Megható: adományt gyűjtött a Mezőkövesd a leukémiában szenvedő kislány felépülésére

Adományt gyűjtött az NB I-es Mezőkövesd csapata Nyeste Aletta gyógyulására. A felnőtt labdarúgók és a szakmai stáb tagjai jótékonysági akció keretében nyújtottak segítséget a hatesztendős, leukémiában szenvedő kislány felépülésére. Aletta egy teljes kemoterápia sorozatot követően csontvelő-transzplantáción fog átesni – írja a klubhonlap.

Családja egy steril szoba kialakítására gyűjt pénzt, ahol Aletta jó körülmények között gyógyulhatna tovább. A felnőtt együttes kedden délután a városi stadion új székházának aulájában fogadta a kislányt és családját, ahol Vági András csapatkapitány adta át az összegyűjtött pénzt.

– Vezetőedzőnktől, Pintér Attilától hallottunk Alcsika szomorú történetéről. A csapattal rögtön megbeszéltük, hogy pénzt fogunk gyűjteni a család számára, mert fontosnak érezzük azt, hogy segítsünk nekik – mondta Vági András.

– Nagyon nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a labdarúgók és még nagyon sokan szívükön viselik a kislányunk sorsát. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét és támogatását – emelte ki Turóczi Aletta, Alcsika édesanyja.

A csapatnál továbbra is várják a adományokat, felajánlásokat, amit személyesen a klub székházának emeleti titkárságán adhatnak át. Emellett szeptember 20-án, kedden 20 óráig lehet licitálni a felnőtt csapat játékosai által dedikált mezre a mezokovesdzsory@gmail.com e-mail címen.

Olvasói sztorik