NB I

DVTK: „Mondanám, hogy jól vagyok, de azért annyira nem vagyok jól…”

A válogatott Elek Ákost megviselte az eredménytelenség.

– Örülök annak, hogy lezárult az átigazolási időszak, kicsit kitisztul a fejem, mert nem volt egy ideális állapot. Eddig is azon voltam, de mostantól is azon leszek, hogy jól szerepeljünk – nyilatkozta Elek Ákos, a DVTK csapatkapitánya a szombati Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK bajnoki előtt a boon.hu-nak.

– Mondanám, hogy jól vagyok, de azért annyira nem vagyok jól… Az elmúlt hetek eredménytelensége engem is megviselt, nem csak a csapatot. Annak természetesen örülök, hogy válogatott vagyok, és annak is, hogy kedden játszottam, annak nyilván nem, hogy nem nyertünk. Bíztam abban, hogy ha elmegyek a válogatotthoz, egy kicsit pozitívabban jövök majd vissza, és ezt át tudom adni a társaknak, de sajnos nem volt annyira pozitív ez a feröeri mérkőzés. Azért remélem, hogy elindulunk majd felfelé, úgy a válogatott, mind a Diósgyőr – mondta Elek, majd így folytatta:

– A csapatnak szerintem jót tett a szünet, tudtuk rendezni a sorainkat, és mindenképpen szeretnénk elhozni Gyirmótról a három pontot. Az ilyen helyzetben mindenkinek magába kell néznie, magával kell foglalkoznia, ez az első, aztán mindenkinek arra kell jutnia, hogy csapatként tudunk ebből kijönni, amin semmi más nem segít, csak a győzelem. Nekem sem ment úgy mostanában a játék, ahogyan elvárható lett volna, saját magamban is kellett rendeznem a saját dolgaimat, örülök annak, hogy lezárult az átigazolási időszak, kicsit kitisztul a fejem, mert nem volt egy ideális állapot. Eddig is azon voltam, de mostantól is azon leszek, hogy jól szerepeljünk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik