NB I

Berg szerint jó döntés volt Lang Ádám távozása

A Videoton vezetőedzője azt mondja, jó látni, hogy a Vidi képes ilyen erős ligákba felépíteni és értékesíteni játékosokat.

Henning Berg, a Videoton vezetőedzője szeirnt kemény mérkőzés vár a csapatra szombaton a jó formában lévő szombathelyi Haladás ellen. Erről a klubhonlapnakbeszélt.

– Az elmúlt napokban természetesen már nagyobb hangsúlyt fektettünk a a csapatjáték csiszolására, mint az előző héten, amikor nem volt bajnoki forduló a hétvégén. Újra felvettük a ritmust és azon voltunk, hogy csapatként tovább fejlődjünk. Amikor új játékosok csatlakoznak hozzánk, mindig kell egy kis idő számukra, hogy megismerjék a játékstílusunkat és azt, hogy miket várunk el az adott pozícióban játszó embertől. Mindenki máshonnan jött, másmilyen állapotban van, szóval egyelőre nem szeretném elmondani, hogy az új igazolások közül kik kaphatnak lehetőséget akár már most, a Haladás ellen – fogalmazott.

fotó: vidi.hu

– Röviden kitérnék Lang Ádám távozására is: szerintem jó döntés volt, minden fél részéről. Jó látni, hogy a Vidi képes ilyen erős ligákba felépíteni és értékesíteni játékosokat, és az is örömteli, hogy bár Ádám eligazolt, Fiola Attila már a mi védelmünket erősíti. A Szombathely jó formában játszik, négyszer nyertek egymás után, jó eredményeket értek el a gyengébb rajt után. Nehéz meccsre számítok, de már várjuk a találkozót. A közelmúltban elért eredményekre szeretnénk építeni, az a célunk, hogy tovább kapaszkodjunk felfelé a tabellán – mondta a Swietelsky-Haladás elleni bajnoki előtt vezetőedző. A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti 18 órától.

Olvasói sztorik