NB I

Baby boom Mezőkövesden

Az elmúlt hetekben Szeles Tamás, Hegedűs Dávid, illetve Tomás Tujvel családja is gyarapodott.

Jól jött a háromhetes bajnoki szünet az NB I-es Mezőkövesdnek, de már mindenki várta a bajnokság folytatását. Negyedik alkalommal játszik hazai pályán a csapat a bajnokságban, és eddig nem sikerült otthon begyűjteniük a három pontot. A Honvéd ellen viszont megszakadhat a rossz sorozat, hiszen az elmúlt három hétben még inkább összeszokhatott a csapat – írja a klubhonlap.

– A bajnoki szünet idején megpróbáltuk kijavítani a hibákat játékunkban, illetve pótolni azokat a dolgokat, amelyekre nem jutott idő korábban – emelte ki Pintér Attila vezetőedző. Hozzátette: a játékosok és ő is a tétre menő mérkőzéseket szereti, így várták már a következő bajnoki találkozót. Bíznak abban, hogy jól veszik ezt az akadályt.

– A Honvéd együttesében nagyon sok saját nevelésű játékos szerepel, plusz motivációt jelenthet számukra, hogy saját klubjukért küzdenek. Nagyon fegyelmezett, szűken védekező csapat, amely a megszerzett labdáiból nagyon jól indul. Lehet látni, hogy mennyi tizenegyest rúgtak a hét forduló alatt is – mutatta be az ellenfelet Pintér.

Kövesdi részről viszont néhány játékos léphet extra motivációval pályára, hiszen az elmúlt hetekben Szeles Tamás, Hegedűs Dávid, illetve Tomás Tujvel családja is gyarapodott.

Olvasói sztorik