NB I

Simon Ádámnak gerincműtétje volt

Makacs fájdalmai miatt kellett megoperálni a Videoton középpályását.

Simon Ádámot megoperálták. A középpályás jelenleg a Fejér Megyei Szent György Kórházban lábadozik, a rehabilitációt a jövő héten kezdheti el – írja a vidi.hu.

„Elhúzódó és súlyosbodó gerinctájéki panaszok miatt kezeltük az elmúlt időszakban, de sajnos nem értünk el számottevő eredményt. MR-vizsgálatot és idegsebészeti konzíliumot kértünk, ami sérvet diagnosztizált, ezért műtétre volt szükség, amit a Fejér Megyei Szent György Kórház idegsebész főorvosa, Dr. Lencsés Tamás csütörtökön el is végzett” – nyilatkozta a vidi.hu oldalon Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

„A beavatkozás jól sikerült, Ádám is jól van. Amint lehet, elkezdjük a rehabilitációt, és meglátjuk, milyen ütemben tudjuk visszaadni őt a csapatnak. Ami a legfontosabb ebben az esetben, hogy a felépülése után újra teljes értékű munkát végezhet és száz százalékban alkalmas lesz a profi sportra” – tette hozzá.

Lencsés Tamás kifejtette: a játékos panaszait porckorongsérv okozta, a műtéttel megszüntették ezt a problémát. A sérv nem volt nagy, de rossz helyen volt, ami nem csak Simon sporttevékenységében okozott gondot, hanem a hétköznapi életében is. A jövő héten elhagyhatja a kórházat és elkezdődik a gyógytorna, ezt követi majd a sportrehabilitáció.

„Jól érzem magam, pénteken már fel is állhattam az ágyból, kimehettem a mosdóba. Köszönöm a műtétet végző Lencsés főorvosnak és Kovács Tibor csapatorvosnak is az elmúlt időszakban nyújtott segítségüket és munkájukat! Remélem, jól halad majd a rehabilitációm és minél előbb visszatérhetek a pályára” – fogalmazott Simon Ádám.
Olvasói sztorik