NB I

DVSC: „Szerettük volna Messit és Ronaldót is leigazolni, de nem sikerült”

Leonel Pontes vezetőedző szerint kiváló védelme van az Újpestnek, de csak a győzelem elfogadható.

A magyar válogatott világbajnoki-selejtezője miatt háromhetes szünet volt az OTP Bank Ligában. Ez idő alatt igen nagy volt a játékosmozgás a DVSC-nél, átalakult a keret, de a Loki vezetőedzője, Leonel Pontes elégedett az új igazolásokkal.

– Nehéz jó játékosokat idehozni, mivel vannak, akik magas igényekkel jönnének Debrecenbe, míg másokért sokat kellene fizetni jelenlegi klubjának. Szerettük volna Messit és Ronaldót is leigazolni, de nem sikerült – viccelődött a klubhonlaponLeonel Pontes. – Olyan futballistákat szerződtettünk, akik segíteni tudnak nekünk, beleillenek a mi játékrendszerünkbe. Elégedett vagyok az új játékosokkal, de az elején minden friss szerzemény azt hiszi, hogy sokat tud. Ez azonban nem ilyen egyszerű, hisz új csapattársakkal, módszerekkel találkoznak, kell még idő, amíg teljes mértékben beilleszkednek hozzánk. Fontos volt, hogy felépüljenek a sérült játékosaink, ezen is dolgoztunk az elmúlt három héten. Különféle munkákat végeztünk a felkészülés során, olyanokat, amelyekről hisszük, hogy előrébb vihetik a csapatot. Roppant hasznos heteken vagyunk túl. Az edzéseken igyekeztünk mindenre felkészíteni a gárdát, a fizikális, a technikai és a taktikai részre is.

Szombaton három hét után folytatódik az NB I, a Loki a tabella negyedik helyén álló Újpest együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban.

– Kiváló védelme van az Újpestnek, nagyon nehéz mérkőzésre számítok a fővárosiak ellen. Amikor láttam őket futballozni, olyan érzésem volt, mintha már nagyon régóta együtt játszanának. Szeretnénk meglepni őket, izgalmas összecsapásra számítok. Mindenképp győzelemre fogunk játszani szombaton.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik