NB I

A Legia egymillió eurót fizet Nagy Dominikért

A Fradi télen majdnem eladta 50 ezerért a Puskás Akadémiának...

A Ferencváros népligeti edzőcentrumában tartott pályabejárást a bérletes szurkolóknak Kubatov Gábor a napokban. A fradimob.hucikke szerint a klubelnök elmondta, hogy idén nyáron is magyar kluboktól próbáltak igazolni, de Fiola Attiláért például 650 ezer eurót kért a Puskás Akadémia. Bese Barnabásért az FTC többet fizetett volna, mint a francia Le Havre, de az MTK nem akarta az egyik hazai riválisának eladni, pedig oda szeretett volna menni.

Vagyis: a magyar csapatok nem szívesen engedik el játékosaikat a konkurenciához, inkább olcsóbban eladják őket külföldre, igazándiból még alkudozni sem akartak.

Cristian Ramírezt 150 ezer euróért szerezték meg a németektől, Radó Andrásért 450 ezret fizettek a Haladásnak. Stieber Zoltánt és Huszti Szabolcsot is próbálta hazacsábítani a klub, Roland Lamah pedig minden bizonnyal tényleg visszatér hamarosan.

Nagy Dominikért fél éve 50 ezer eurót ajánlott a Puskás Akadémia, néhány hónap múlva egymillióért viszi a lengyel Legia.

Mivel télen Nagy Ádám korrekt volt a klubbal, cserébe most ő választhatott csapatot, és első szóra eladták oda, ahova menni akart.

Olvasói sztorik