NB I

Lamah visszatér a Fradiba?

Sesták távozása nem az egyetlen játékosmozgás.

Kedden már az Üllői129.hu portál információi alapján beszámoltunk róla, hogy a népligeti túrán elhangzott, hogy Sesták távozik a bajnok Ferencvárostól. A lap viszont úgy tudja, az egyik résztvevő szerint nem ez lehet az egyetlen változás a keretben, hiszen Kubatov Gábor nekik felvetette, hogy az együttestől nyáron távozó kiváló szélsőt, Roland Lamah-t megpróbálják visszacsábítani.

A portál cikkéből kiderül, a két ügy nyilvánvalóan összefügghet, hiszen Sesták távozásának az is az oka lehet, hogy legyen bérkeret új igazolásra, legyen az Lamah vagy valaki más. Ugyanakkor az is tény, hogy Lamah jóval többet keresett, mint a most távozó szlovák támadó, akinek a fizetése 10 ezer euró körül lehetett. Így az sem lenne meglepő, ha más játékos érkezne, bár a helyismeret és, hogy a felek kölcsönösen tudják, hogy mit várhatnak egymástól, a belga játékos mellett szól.

„Lamah testvérem” a nyáron nem talált csapatot, miután az Ipswich vezetőivel nem tudott megállapodni az anyagiakban, a közösségi oldalán munkahelyének a mai napig a Fradi van beállítva, így talán neki sem lenne ellenére a visszatérés – teszi hozzá a szerző.

Olvasói sztorik