NB I

Borzasztó pech: műteni kell a DVSC új légiósát

Tőzsér és Völgyi győztes meccsen mutatkozott be debreceni színekben.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC – Debreceni VSC 1-2 (0-1)
Mezőkövesd, 150 néző
Gólszerzők: Egerszegi (53.), illetve Holman (41.), K. Mészáros (87.)

A DVSC szombaton felkészülési mérkőzést játszott a Mezőkövesd ellen. A találkozót eredetileg a debreceni akadémián rendezték volna, de változott a helyszín, és végül Mezőkövesden léptek pályára a csapatok. A Debrecen egyik új szerzeménye, Derick Chuka Ogbu térdsérüléssel bajlódik, így kihagyta a találkozót, sőt a Borsod Onlinecikke szerint meg kell műteni! Geoffrey Castillion betegség miatt nem lépett pályára, futóedzéseket végzett.

A debreceni Könyves Norbert is sérülés miatt hagyta ki a találkozót: a vádlijával vannak gondok, Tőzsér Dániel és Völgyi Dániel viszont csereként lehetőséget kapott.

A 41. percben Holman Dávid szabadrúgása a középen berobbanó Takács Tamás előtt elsuhant, ez megzavarta a kapust, így a labda érintés nélkül a hálóban kötött ki (0-1).

A Debrecen volt kezdeményezőbb az első félidőben, a labda is többet volt a vendégeknél. Gyors játékra törekedtek, aminek egygólos előny volt az eredménye.

Az 53. percben egy szögletre kiválóan érkezett Devecseri, fejesét Verpecz a kapufára ütötte, de a kipattanót a teljesen üresen lévő Egerszegi egy méterről a kapuba passzolta (1-1).

Pintér Attila a hajrában le akarta vinni a sérült Mevoungout, de a Mezőkövesd korábban minden cserelehetőségét kihasználta. A hazaiak kapitánya Leonel Pontestől kérdezte meg, visszaállhat-e egy korábbi lecserélt játékos, a Loki portugál szakvezetője rábólintott, azonban a játékvezető ezt nem engedélyezte.

A 87. percben a mezőkövesdi térfél közepén a labda Karol Mészároshoz került, aki kilépett vele, és 15 méterről a kapuba helyezett (1-2).

Olvasói sztorik