NB I

Tőzsérrel és Völgyivel is megegyezett a DVSC

Lapértesülés szerint mindketten aláírtak.

Megbízható forrásból a Cívishír úgy értesült, hogy a Debreceni VSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza, és a középpálya oszlopos tagja lehet, utóbbi a Gyirmóttól érkezik, és Korhut Mihályt kell pótolnia a balbekk posztján.

A 31 éves Tőzsér debreceni nevelésű labdarúgó, egészen fiatalon a Lokiban vívta első NB I-es mérkőzését, majd megjárta a török Galatasaray, az FTC, a görög AEK Athén, a belga Genk, az olasz Genoa, az angol Watford és a Queens Park Rangers csapatait. Legnagyobb sikerét a Genk együttesénél érte el, ahol belga bajnok lett, s mind a pontvadászatban, mind a Bajnokok Ligája csoportkörében a legjobb játékosa volt a genki egyletnek. A csapatkapitányi karszalagot is viselte. A BL-ben az AEK Athén játékosaként is szerepelt! Az utóbbi egy évben az angol második vonalban érdekelt Queens Park Rangers alkalmazásában állt, de csak 16 találkozón kapott lehetőséget. A magyar válogatottban 31-szer szerepelt.

A 29 éves Völgyi Dániel sokszoros utánpótlás-válogatott játékos. Pályafutása szülővárosából, Szegedről indult, karrierje során magára öltötte a Vasas, az Újpest, a Győr, a Pápa, a Paks és a Gyirmót mezét az NB I-ben. A Győrrel bajnoki címet ünnepelhetett. Posztját tekintve középpályás, de gyakran játszik szélső hátvédet is. Vélhetően utóbbi lesz a posztja a Lokinál.

Olvasói sztorik