NB I

Kulcsár Tamás a Vasasnál

Debrecenből érkezett, két évre írt alá.

Kulcsár Tamás 2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Vasas FC-hez – közölte kedden a Vasas honlappalVancsa Miklós, a klub ügyvezető igazgatója.

– Kulcsár Tamást már nagyon régóta szerettük volna megszerezni. Már 2006 óta figyeltük, amikor még a Vác együttesénél játszott. Örülök, hogy most a Debrecennel sikerült megegyeznünk a jobboldali támadó leigazolásáról. Kiemelném, hogy bár más játékosok ügyében is tárgyalunk a Lokival, mind vétel, mind pedig eladás szempontjából, ám Tamás leszerződtetése azoktól független.

Kulcsár Tamás az aláírást követően a lapnak elmondta:

– Nagyon örülök, hogy végre sikerült Angyalföldre igazolnom. Köszönöm Jámbor úr és Vancsa úr kitartó érdeklődését, ami már egy évtizedre nyúlik vissza. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és nagyon jól esett, hogy ezalatt biztosítottak arról, hogy szeretnék, ha a Vasasba igazolnék. Úgy néz ki, hogy most jött el ennek az ideje. Minden erőmmel, tudásommal azon leszek, hogy hasznos tagja lehessek a csapatnak és minél jobban szerepelhessen, bár eddig kiválóan helytállnak, amit elsőségük is aláhúz. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Debrecen vezetőinek, ahol több mint hat évet tölthettem. Azt üzenném a legendásan fanatikus Vasas-szurkolóknak, hogy remélem, hamar elfogadnak, és befogadnak. Remélem, sok örömet tudok majd nekik okozni.

Kulcsár Tamás 1982. október 13-án született Debrecenben. Profi karrierjét 2003-ban a Létavértesben kezdte, majd megfordult a Bőcs, a Vác és az MTK csapatainál is. 2008-2009-ben a Fehérvárnál volt kölcsönben, majd 2009-ben a Polonia Warszava csapatához távozott.

2010-ben leigazolta a Debrecen. Az NB I-ben eddig 204 mérkőzésen 39 gólt szerzett.

Olvasói sztorik