NB I

Világhírű vendége volt a Haladásnak – FOTÓ

Világhírű operaénekesnő járt a Haladás edzésén – adta hírül a klubhonlap. Pitti Katalin, valamint unokája látogatott el a csapat szerda délutáni edzésére.

És hogy került a Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő Szombathelyre? Nos, a jelenleg Ausztriában tanító Gájer Zsuzsannának magán énektanárnője Pitti Katalin, de a művésznő más ponton is kapcsolódik a vasi megyeszékhelyhez: a Nyugat-magyarországi egyetem zenetanszékének egyetemi docense.

Pitti Katalin unokája, a 10 éves Barnabás óriási futballrajongó, ezért – Halmosi Péter szervezésének köszönhetően – kizárólag a szerda délutáni edzés miatt Budapestről Szombathelyre utaztak. Barnabás így találkozhatott Király Gáborral, Halmosi Péterrel, Mészöly Gézával és a többi futballistával is és nagymamájával végignézték a zöld-fehérek tréningjét.

Király dedikálta Barnabás számára a Király 100 könyvet, a csapattól pedig egy aláírt Haladás-mezt kapott ajándékba a fiú, aki egyébként maga is focizik. Sőt, meg is mutatta, hogyan: dekázott néhányat, majd egy rövid időre be is szállt az edzésbe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik