NB I

Harcedzett NB I-es játékosokkal erősít a Mezőkövesd?

Információink szerint a Ferencvárosból és a Debrecenből is érkezhet egy-egy futballista…

Pintér Attila mindent elkövet, hogy megerősítse NB I-es újonc csapatát, a Mezőkövesdet. Beszámoltunk róla, hogy felkészülési meccsen pályára lépett a borsodiaknál a korábban Győrben szereplő kameruni Patrick Mevoungou, és további játékosok érkezése várható.

A Rangadó.hu megbízható forrásból úgy értesült, az élvonal 11. helyén álló csapatba tart a ferencvárosi Busai Attila és a debreceni Kulcsár Tamás is. Mindketten rutinos labdarúgók, és a támadósort erősíthetik Mezőkövesden. A 27 esztendős Busai az előző évad 19 bajnoki meccsén kapott szerepet, jobbára csereként. A most futó szezonban még kevésbé számít rá Thomas Doll edző, két összecsapáson mindössze nyolc percet töltött a pályán.

Kulcsár Tamás évek óta kulcsjátékos Debrecenben, a 2011-12-es szezonban hét, a 2013-14-esben kilenc bajnoki gólig jutott. Lapinformációk szerint a 33 esztendős támadó is azok közt van, aki a Videotontól elszenvedett súlyos vereség után nyíltan jelezte, nincs megelégedve a DVSC-nél tapasztalható körülményekkel. „Válaszul” a Loki-vezérkar jelezte: aki akar, mehet.

Könnyen elképzelhető, hogy Kulcsár Mezőkövesdig „szalad”…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik