NB I

Újpest: egy év helyett csak két és fél hónapot hagyott ki

Balogh Balázs felépült, és szerdán ismét együtt edzett a csapattársaival.

Az Újpest FC középpályása, Balogh Balázs hosszú idő után szerdától ismét a csapattal edz. Mint klubja honlapján elmondta, márciusban érzett először fájdalmat, amelynek csúcspontja a májusi Magyar Kupa-döntő volt. Arra a találkozóra még felkészült, de csak fájdalomcsillapítóval tudta végigjátszani.

„A diagnózis csonthártyagyulladás volt, amelynek következtében az egész medencém begyulladt. Ennek a betegségnek a kezelése nyolc hónap–egy év kihagyással is járhat, ha nem kezelik rendesen. Ezt a sérülést lehet műtéttel és lokális injekció kúrával is gyógyítani, én az utóbbit választottam. Németországban kerestem egy orvost, aki műtét nélkül tudott meggyógyítani, ezáltal két és fél hónap alatt fel tudtam épülni. Június 26-án kezdtem el edzeni, külön munkát végeztem, futottam, erősítettem, mától pedig csatlakozom a csapathoz. Természetesen még nem hagyhatom el a külön munkát sem, így erőnléti edzőnkkel továbbra is plusz feladatokat végzek” – nyilatkozta Balogh.

A következő fordulót szeptember 10-én rendezik, amikor az Újpest a Debrecennel találkozik. Elképzelhető, hogy azon a meccsen már Balogh Balázs is visszatérhet a pályára.

„Megígérni nem tudom, ahogy eddig, úgy továbbra is keményen dolgozom, jelen pillanatban kilencven százalékosnak érzem magam. Egy biztos, ha pályára lépek, mindent meg fogok tenni a sikerért, ha pedig még nem leszek alkalmas a játékra, akkor az edzéseken továbbra is mindent megteszek, hogy ismét a pályán láthassanak a szurkolók” – mondta.

Olvasói sztorik