NB I

Bosnyák válogatott klasszist igazol a Videoton

EXKLUZÍV! A világbajnokságon is szereplő Anel Hadziccsal már nagyon közel a megállapodás.

Középpályás-hiánnyal küzd a Videoton. Pátkai Máté mellett nincs igazán másik szűrője a fehérvári klubnak. Simon Ádám és Pölöskei Zsolt rossz formában vannak és hetek óta sérültek. Az elmúlt fordulókban megfordult a poszton az eredetileg jobbhátvéd Szolnoki Roland, ám Stopira kidőlését követően őt bal bekként foglalkoztatja Henning Berg, újabban pedig a soha ezen a poszton nem szereplő Juhász Roland van a kezdőben.

Ezt kiküszöbölendő a fehérváriak új játékos után néztek és a Rangadó.hu exkluzív értesülései szerint úgy fest, sikerül is elcsábítaniuk egy jó pedigréjű labdarúgót. A 27 éves, bosnyák Anel Hadzicról van szó, aki jelenleg klub nélkül van, miután távozott a török Eskisehirspor együttesétől.

A 13-szoros válogatott védekező középpályás 2007 és 2013 között az osztrák SV Riednél szerepelt, majd három évet töltött a Sturm Graznál. Ifjúsági labdarúgóként még az osztrák színeket képviselte, de felnőttként végül szülőhazáját választotta. Bosznia és Hercegovina színeiben a 2014-es világbajnokságon is játszott, az Irán elleni, 3-1-re megnyert mérkőzésen 61 percet kapott.

Érkezéséről Hadzic ügynökét, Max Hagmayrt is megkérdezte a Rangadó.hu, ő az alábbiakat válaszolta:

– Igen, Hadzic Magyarországon tartózkodik, az egyik topklubnál. Az aláíráshoz már nagyon közel állunk.

Olvasói sztorik