NB I

Elátkozták a Vasas csatárát, de ennek most vége

Felszabadult a bombagólt szerző Berecz Zsombor.

Megszerezte első élvonalbeli találatát Berecz Zsombor, a listavezető Vasas 20 éves csatára. A fiatal játékos számára rendkívül fontos találat ráadásul egy emlékezetes bombagól volt a Honvéd elleni, szerdai rangadón: csaknem 30 méterre a kaputól akkora gólt lőtt, amiről évek múlva is beszélni fognak.

– Végre nem vetődtek bele a lövésembe, nem ment fölé-mellé, mint oly sok próbálkozásom az elmúlt években, hanem végre eltaláltam a kaput, és gól lett. És ez volt az első NB I-es gólom! Ne értsen félre senki, de kimondom: úgy éreztem el vagyok átkozva, hogy nem sikerül távoli lövésből gólt lőnöm. Hiába biztattak a játékostársaim, az edzőim, a barátaim és a kedvesem, hogy türelem, hamarosan áttörik a gát, de csak nem sikerült – nyilatkozta klubja honlapján Berecz.

Hozzátette: legszívesebben kifutott volna a világból örömében, hirtelenjében a boldogságtól azt se tudta, hol van. Végül a barátnőjéhez és a szüleihez rohant, mert ők tartották benne évek óta a lelket és folyamatosan pozitív gondolkodásra serkentették.

– Felszabadító érzés! A jövőben ha lövőhelyzetbe kerülök, lelki szemeimmel már azt fogom látni, hogy a labda az ellenfél hálójában kötött ki – nyilatkozta Berecz Zsombor, majd kijelentette, hogy bár borzasztóan nehéz, küzdelmes mérkőzésnek ígérkezik a Diósgyőr elleni, de oda is azzal a szándékkal mennek, hogy elhozzák a három pontot.

Olvasói sztorik