NB I

Sosem találod ki, kié volt a Vasas-meccs kezdőrúgása – FOTÓK

London és Rio de Janeiro olimpiai aranyérmesét, Szilágyi Áront ünnepelték az angyalföldiek.

A Vasas Sport Club saját nevelésű kardvívóját és edzőjét, Decsi Andrást most köszönthette először szélesebb körben a Vasas-család.

A kezdőrúgás előtt Markovits László, a Vasas SC elnöke, Raduly József örökös tiszteletbeli elnök és Vancsa Miklós, a futballcsapat ügyvezetője ajándékozott Szilágyinak egy aranyozott kettes számmal ellátott Vasas-mezt, utalva olimpiai bajnoki címei számára.

A szurkolók is készültek, a mérkőzés előtt külön koreográfiával köszönték meg a klub olimpiai bajnokainak, Szász Emesének, Hosszú Katinkának, és Szilágyi Áronnak a Rióban nyújtott fantasztikus teljesítményt.

„Amikor a Vasas focistái a tavalyi szezon végén bennmaradtak, volt egy fogadalmam Decsi András mesteremmel együtt, hogy az új szezonban kijövünk egy NB I-es mérkőzésre. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar összejön, ráadásul ilyen apropóból. Csodálatos érzés volt testközelből érezni a Vasas-szurkolók szeretetét a stadionban. Kicsit izgultam, hogy jól sikerül-e a kezdőrúgás, de végül ment minden zökkenőmentesen. Hasonló sikeres folytatást kívánok a labdarúgóknak” – nyilatkozta a Vasas SC honlapján Szilágyi Áron.

Olvasói sztorik