NB I

A Bundesligába hívták a Fradi középpályását

Pintér Ádám átigazolása sérülése miatt hiúsult meg; Dzsudzsáknak korábban a Liverpooltól is volt ajánlata.

Vörösbaranyi József, a Stars & Friends menedzseriroda ügyvezetője volt a DigiSport Reggeli Start című műsorának vendége. A játékosügynök a többi közölt beszélt a ferencvárosi Pintér Ádám meghiúsult Bundesliga-szerződéséről, illetve Dzsudzsák Balázs arab szerződtetéséről is.

– Pintér Ádámra konkrét ajánlatunk volt, de sajnos megsérült. A Bundesligából volt ajánlata – mondta Vörösbaranyi József a Fradi középpályásáról. A szakember szerint még jöhetnek hírek az Európa-bajnokságon bizonyító játékosokról, nem ért véget az átigazolási időszak.

Vörösbaranyi Dzsudzsák Balázs esetéről elmondta, miért az al-Vahdába igazolt a német lehetőségek helyett.

– Balázzsal az Eb előtt beszélgettünk. Szeretett volna – mindenki számára megfelelően – visszajönni Európába. Németország élvezett prioritást. A torna után vártuk és dolgoztunk azon, hogy arrafelé menjen: tapogatózások voltak, de konkrét ajánlatot Németországból nem kaptunk. Görögországból az Olimpiakosztól valóban volt megkeresés, tettek is ajánlatot, de nem fogadta el a Bursaspor – jelezte Vörösbaranyi, hozzátéve, Dzsudzsák németországi lehetősége nem a pénzen múlott, hanem azon, hogy nem volt konkrét ajánlat. Dárdai Pál szerette volna leigazolni a Herthába, de a berlini klubbal sem „jött össze a történet”. Az al-Vahda az Eb előtt már megkereste a játékost, végül az ő ajánlatukat fogadták el.

Dzsudzsák nemrég egy interjúban elmondta, hiba volt anno Hollandiából Oroszország felé venni az irányt. A menedzser hozzátette, akkor sem tűnt el a játékos a „futballtérképről”, hiszen például a Dinamo Moszkva labdarúgójaként az angol Liverpool konkrét ajánlatot tett érte – de az orosz klub nem engedte el.

Olvasói sztorik