NB I

Visszatérnek a Fradi-ultrák! Vagy mégsem?

Wukovics-Páncsics Diána szerint sikerült megegyezni, a szurkolók még egyeztetésről sem tudnak.

A nyár folyamán már sokadszor rekedtek meg a tárgyalások a Ferencváros és a klub szurkolói között, így az ultrák továbbra sem tértek vissza a stadionba. Az utóbbi időben nem is lehetett hallani újabb egyeztetésekről, ezért meglepetés, hogy a Tűsarok és Stopli blog szerzője, az egykori Fradi-csatár Wukovics László felesége, Páncsics Miklós, az FTC örökös bajnokának lánya, Wukovics-Páncsics Diána szerint már csütörtökön bejelentés várható.

– A tárgyalások tovább folynak a háttérben! Úgy néz ki, hamarosan visszaszivároghatnak a drukkerek, hiszen közel a ki/megegyezés! Igaz, a szurkolók többet engednek, a jelenlegi elnök kevesebbet, de úgy tűnik rájött, ilyen szeretetlen, utálkozó közegben még a dúskálás sem kifizetődő. Hogy a tárgyaló felek kik és őket a lelátókról ki delegálta, ez más kérdés – írja blogján Wukovics-Páncsics.

Erre a „Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül” című Facebook-oldal is reagált, ők nem tudnak semmiféle egyeztetésről.

– Többen kérdeztétek: igen, mi is olvastuk a különböző oldalakon felröppent híreket, hogy szurkolókkal tárgyalnak a klubtól. Kíváncsian várjuk mi is a csütörtöki állítólagos bejelentését a klubnak, már csak azért is, mert a szurkolói csoportokkal jelenleg nem tárgyal senki a klubtól – fogalmazott az oldal szerkesztője.

Olvasói sztorik