NB I

Horváth Ferenc súlyos büntetésekről beszélt

A játékosok már fizettek a kasszába, de télen akár távozhatnak is azok, akiknek „mindegy az, hogy nyernek vagy kikapnak”.

Pakson lép pályára a Diósgyőri VTK szerdán este, az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Horváth Ferenc és Lázár Pál várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban – számolt be a klub honlapja.

– Nagyon nagy álmom, hogy egyszer az a taktika, amin egy teljes hétig dolgozunk, az ne két és fél perc alatt szálljon el a levegőbe. Sajnos elég sok meccsen gólt kapunk az első pár percben, ami nagyban befolyásolja az egész mérkőzést, és azt, amit kitaláltunk a héten. Kétarcú a csapat, szeretném, hogy úgy nézzen ki a társaság, ahogy szombaton a második félidőben kinézett, mert az már sokkal inkább közelebb állt hozzám. Egy teljesen másfajta mentalitású Diósgyőr volt a pályán, mint az első játékrészben és én nagyon szeretném elérni azt, hogy ez már az első perctől fogva így legyen. Ez a fő cél a Paks elleni mérkőzésen – mondta Horváth Ferenc, majd később kitért a vereségek miatti szankciókra is. – Jó pár éve nem fizettek be annyi büntetést a kasszába, mint most. Az első lépés az, hogy szólok, a második az, hogy büntetést fizetnek, a harmadik pedig az, hogy kiteszem a csapatból, a keretből az illetőt. Egyelőre ehhez nincs meg a lehetőségem, nem vagyunk túl sokan, így nagyon nehéz meglépni. A játékosoknak azt mondtam, egyelőre télig tudok lehetőséget adni, aztán akkor el kell, hogy váljanak az útjaink így vagy úgy. Nem vagyok hajlandó olyan emberekkel dolgozni, akiknek mindegy az, hogy nyerünk vagy kikapunk.

Olvasói sztorik