NB I

Kabát Péter lesz az RTL Klub legújabb celebje

A Győri ETO-ban futballozó újpesti legenda és kedvese a kereskedelmi csatorna legújabb valóságshowjában kap szerepet.

Kabát Pétert az ősztől már nem az Újpest játékosaként televíziós közvetítésben, hanem az RTL Klub új, Nyerő Páros című vetélkedő valóságshowjában láthatjuk a képernyőn. A 38 éves újpesti legenda – aki jelenleg a Győri ETO futballistája – a párjával, Róka Adriennel vág bele az új kihívásba, ahol hét másik szerelmespár ellen vetélkednek egy villába zárva. Kabát Péter a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt legújabb szerepvállalásáról.

– Annyit elárulhatok, hogy érkezett ez a megkeresés, és a párommal, Adrival úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe a kalandba – kezdte Kabát Péter. – Egy valóságshowról van szó, ahol párként kell helytállnunk, és ez egy nagy kihívás számunkra. A forgatásokról és a műsorról nem beszélhetek, de a lényeg, hogy feladatokat kapunk, amelyeket ketten kell megoldanunk, és ezekben csak úgy lehet jól szerepelni, ha a párok nagyon jól ismerik egymást.

Mint ismert, Kabát Péter a szezon végén felhagyott a legmagasabb szintű játékkal, és az Újpestnél sportkoordinátorként ténykedik tovább, mellette pedig az NB III-as Győri ETO csapatát segíti rutinjával.

– A tévés lehetőséget teljesen össze tudom egyeztetni a többi feladatommal, köszönhetően az Újpestnek és az ETO-nak. Mindkét klub elengedett, úgymond legálisan leszek távol, a műsor után pedig rögtön visszatérek a pályára.

Olvasói sztorik