NB I

Hiába az Eppel-dupla, Pátkai lett a forduló legjobbja

Visszatértek a Vidi-játékosok az álomcsapatba.

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 4. fordulóban álomcsapatunk 4-4-2-es felállásban „kerül pályára”.

A 4. forduló álomcsapata

Király (Haladás, 251) – Nego (Videoton, 246), Lang (Videoton, 259), Vinícius (Videoton, 267), Ramírez (Ferencváros, 267) – Suljic (Videoton, 285), Pátkai (Videoton, 314), Juhász (Videoton, 269), Nagy D. (Ferencváros, 249) – Eppel (Honvéd, 312), Lazovic (Videoton, 252)

A 3. fordulós blama után visszatértek az álomcsapatba a vidisták. A fehérvári játékosok abszolút dominálják a legjobb tizenegyet, összesen heten kerültek be. Érdekesség, hogy a Diósgyőrben 3-0-ra győző Honvédból egyedül Eppel harcolta ki a szereplést, míg a Pakson vérszegény döntetlent játszó Ferencvárosból ketten is ott vannak. Az átlagértékelés alapján a négy eddig lejátszott körből ez volt a második leggyengébb.

Hiába duplázott Miskolcon Eppel Márton, ez sem volt elég a “forduló legjobbja” címhez, amit Pátkai Máté harcolt ki. A Videoton középpályása is betalált egyszer, valamint két másik alkalommal próbálkozott lövéssel. Blokkolt két próbálkozást, kiharcolt két szabálytalanságot, 60 passzából 48 volt sikeres és 13 párharcából 10-et nyert meg. Négy labdát szerzett csapatának.

A forduló csapatába kerüléshez közel állt még Leandro, Kanta József és a szombathelyi Williams is.

Ezúttal nem Hidi Patriké lett a leggyengébb teljesítmény, hanem Bacsa Patriké. A Diósgyőr támadója mindössze 139-es értékelést kapott az Instattól.

A forduló teljes statisztikáját itt lehet megtekinteni.

Olvasói sztorik