NB I

Újabb játékosokat igazolhat az újonc

Példátlan sérüléshullám nehezíti a Gyirmót vezetőedzőjének munkáját.

„Sajnos olyan példátlan sérüléshullám söpört végig a kereten, hogy folyamatosan alkalmazkodnunk kell, ami nagyon megnehezíti a feladatunkat és hátráltatja a csapat összeérését” – nyilatkozta aGyirmót FC honlapján Urbányi István vezetőedző.

A folytatásban fel is sorolják a hiányzókat, a listából kiderül, hogy valóban a keret fele sérült.

Bori Gábor combközelítő-sérülés miatt várhatóan csak a válogatott szünet után térhet vissza. Vass Patrik kulcscsonttörés miatt még körülbelül 4-5 hétig hiányzik. Sallói Dániel csigolyatörés utáni visszatérése is a válogatott szünet utánra várható. Szekeres Adriánnak térdszalag-műtéte után még 3-4 hetet kell kihagynia. Horváth Adrián komoly bokafájdalmakkal küzd, lehet néhány hét, de akár több hónapos kihagyás is..

Beliczky Gergő a felkészülés elejétől bajlódik térdsérüléssel, Szegi Vince bokaszalag-sérülés, Lengyel Dániel szintén bokasérülés miatt dőlt ki, Lázár Patrik pedig belázasodott.

„Augusztus 31-ig lehet erősíteni és alakítani a keretet. Bízom benne, hogy az általam javasolt játékosok közül, megtudunk még szerezni pár játékost, de ez elsősorban a tulajdonosokon múlik” – mondta Urbányi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik