NB I

Rekordpontszámmal lett a forduló legjobbja a sokat szidott Djuricin

A Fradi és a Loki dominálja az álomcsapatot, Hidi lett a legrosszabb.

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 2. fordulóban álomcsapatunk 4-4-2-es felállásban „kerül pályára”.

A 3. forduló álomcsapata

Danilovics (Debrecen, 305) – Dilaver (Ferencváros, 276), Leandro (Ferencváros, 286), Korcsmár (Vasas, 310), Gohér (Mezőkövesd, 259) – Lovrencsics (Ferencváros, 278), Gera Z. (Ferencváros, 311), Jovanovic (Debrecen, 282), Nagy D. (Ferencváros, 348) – Tisza (Debrecen, 298), Djuricin (Ferencváros, 406)

Szenzációs teljesítményeket láthattak a szurkolók az NB I 3. fordulójában. Mivel két csapat, a Ferencváros és a Debrecen is nagy különbséggel nyert, nem meglepő, hogy a forduló álomcsapatába összesen kilenc játékost adnak. A másik két név a Vasas számára győztes gólt szerző Korcsmár Zsolt és a Mezőkövesdben parádézó és Cristian Ramírezt egy ponttal megelőző Gohér Gergő. Pechje volt a debreceni dr. Horváth Zsoltnak, aki ugyan fantasztikus, 311-es értékelést kapott, de a posztján, bal oldalt Nagy Dominik még ennél is jobb, 348-as lett. Szintén közel állt a csapatba kerüléshez a debreceni Takács Tamás és Dusan Brkovic, a ferencvárosi Florian Trinks és a paksi Gévay Zsolt.

A forduló legjobbja teljesen egyértelműen és a Rangadó.hu álomcsapatainak történetének legmagasabb pontszámával (406) Marco Djuricin, aki duplázni tudott a Ferencváros Diósgyőr elleni parádéja során. A csatár – aki rengeteg kritikát kapott az elmúlt hetekben – összesen 6-szor lőtt kapura, adott egy gólpasszt is, blokkolt két lövést, 13 passzából 11 volt pontos, 9 párharcából 3-at nyert meg, 5-ször vesztett labdát és 2-szer szerzett.

A legrosszabb teljesítmény az elég gyengécske színvonalú Haladás-Honvédon született és Hidi Patrik nevéhez fűződik. A csapatkapitányt az 55. percben cserélte le Marco Rossi és 132-es értékkel zárt.

A forduló teljes statisztikáját itt lehet megtekinteni.

Olvasói sztorik