NB I

A nagy mezteszt: ennyiért bújhat kedvenc csapata kollekciójába

A bajnokcsapat cuccaiért mélyen a zsebbe kell nyúlni, a kisebb, vidéki kluboknál viszont akár negyed annyiért is lehet mezt vásárolni.

Nem minden egyesület rukkolt elő vadiúj kollekcióval a 2016–2017-es szezonra, az újonc csapatoknál pedig egyelőre online webáruház sincs. Megnéztük, hogy a NB I-es alakulatok webshopjaiban milyen áron kapható a klub hivatalos felszerelése vagy éppen szurkolói meze.

A Ferencváros webshopjábanmár megvásárolható a csapat idei, 2016–2017-es kollekciója: a hazai zöld-fehér mez 31 ezer 990 forintba kerül. Ezentúl ugyanez a típus megvásárolható a játékosok aláírásával ellátva, ám azért már közel 50 ezer forintot áldozhat a vásároló. Az új szezon hazai, replika meze lényegesebben olcsóbban, 14 ezer 990 forint ellenében beszerezhető.

Korábban beszámoltunkarról, hogy néhány hete az Újpest mezszponzort cserélt, a Pumát a Joma váltotta a fővárosi klubnál, az új beszállító által gyártott felsőből pedig már a webshopban is lehet vásárolni. A hivatalos honlaponszereplő lila-fehér Joma csapatmez ára 13 ezer 990 forint.

A Videoton webshopjábanmegvásárolható a csapat első, második és harmadik számú kollekciója is, melyek árai 14 ezer 990 és 15 ezer 990 forint között mozognak – ez a csapat 2016–2017-es hivatalos felszerelése.

A Budapest Honvéd online felületénegészen egyszerűen rálelhetünk a csapat legfrissebb idényre kiadott termékekre: a hazai, az idegenbeli és a harmadik számú mez egyaránt megvásárolható pár kattintással – 11 ezer 900 forintos vételáron. A debreceni klub boltjábanis kapható az új szezon legfrissebb piros (hazai) és fehér (vendég) színű felsője, amely 14ezer 990 forintba kerül.

A szezont remekül kezdő Vasas hivatalos webshopjábanélerhető a Vasas szurkolói mez, igaz, ez még 2014–2015-ös termék – mely 13 ezer 999 forintért kapható.

Az MTK áruházábanaz előző idényre kiadott idegenbeli, illetve kapusfelszerelést lehet megvásárolni 18 ezer 880 forintos áron. A csapatnál nemrégiben bemutattákaz új szezonra kiadott hivatalos garnitúrákat, ám ezek a webshopban még nem elérhetőek.

A Haladás boltjábana hivatalos szponzorok nélküli, de Adidas logóval és a klub címérével ellátott szurkolói mez megvásárolható – neonzöld, fekete és fehér színben, egységesen 8590 forintos áron. A Paks FC zöld, illetve fehér színű öltözete megvásárolható9890 forint ellenében – igaz, ez még egy korábbi kollekció.

A diósgyőri mezkavalkádról egyelőre részletes információkkal nem tudunk szolgálni, mivel technikai okok miatt jelenleg nem üzemel a shop. Az NB I két újoncának hivatalos honlapján (Gyirmót FC és a Mezőkövesd) webáruházas felület egyelőre nem érhető el.

Fontos hangsúlyozni: az általunk feltüntetett árak a termékek alapösszegei. A klubok által indított különböző kedvezményekkel, klubkártyákkal (stb.) összevonva a dresszek akár kedvezményesebb áron is beszerezhetőek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik