NB I

Tíz évet várt a most igazolt támadóra a Gyirmót vezetőedzője

Csiki Norbert az újoncnál folytatja.

A Gyirmót FC vezetősége pénteken egyéves szerződést kötött Csiki Norberttel. A 25 éves labdarúgó a magyar élvonalban 43 mérkőzésen 12 gólt szerzett. A korábbi utánpótlás-válogatott az előző időszakot Thaiföldön töltötte a Sisaket FC csapatában, ahol a távol-keleti első osztályban 17 mérkőzésen lépett pályára, melyeken kétszer vette be az ellenfelek kapuját.

Az FTC- és MTK-nevelés Gyirmóton hétfőtől csatlakozik be az edzésekbe. Hogy bajnokin mikor láthatjuk legkorábban, az a nemzetközi átigazolási rendszer gyorsaságától függ – írja a gyirmótiak honlapja.

Az igazolásról Urbányi István vezetőedzőt kérdezte a portál:

– Norbi tizennégy-tizenöt éves volt, amikor a Goldballból Újpestre szerettem volna őt igazolni. Most úgy néz ki, hogy több mint tíz évet kellett várni, hogy a játékosom legyen. Ez azt bizonyítja, ha az ember türelmes, minden teljesülhet. Nagyszerű képességű játékos, nekem ő a Németh Krisztián-féle képzett, technikás, vagány támadó. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fog tudni segíteni a csapatnak, mint ahogy neki is segítségre van szüksége ahhoz, hogy a képességeihez méltó teljesítményt nyújtson. Külföldről érkezik haza, tervei között szerepel, hogy újra külföldön futballozzon, érdekli és izgatja őt az Major League Soccer, ebből a szempontból is nagyon jó helyre került, egyszerű dolga van: jól kell játszania, gólokat rúgnia, és biztos lesz, aki segít is neki ebben – mondta Urbányi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik