NB I

Lemondott Kondás Elemér

Távozik a Debrecen vezetőedzője.

Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője hétfőn felajánlotta a lemondását, mert úgy érzi, a kialakult helyzetre való tekintettel váltásra van szükség – írja aDVSC honlapja.

– Több évtizede vagyok a klub alkalmazásában, az elmúlt öt és fél évben vezetőedzőként próbáltam mindent megtenni a DVSC sikerének érdekében. Köszönöm az eddigi bizalmat, és sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban – nyilatkozta a vezetőedző.

Kondás az NB I-ben csak a DVSC kispadján ült. Irányítása alatt két bajnoki címet (az elsőt ráadásul veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyert a Loki. Összesen 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami a legtöbb a DVSC történetében, az edzők örökrangsorában a debreceniek a legtöbb pontot vele szerezték.

Az edző, illetve Tisza Tibor hétfő délelőtt a helyi televíziónak nyilatkozott akialakult helyzetről.

A DVSC az Európa Ligából kettős vereséggel búcsúzott a gyengébbnek tartott fehérorosz ellenfelével szemben, a bajnokságban a Pakssal döntetlent játszott, a Vasastól pedig kikapott.

A jelenlegi NB I-es edzők közül Kondás irányította a leghosszabb ideje a csapatát, erről nemrégiben nyilatkozott is a Rangadónak.

Olvasói sztorik