NB I

Evés közben jön meg az étvágy: a Vasas a Vidi ellen is győzelemre tör

A még mindig csak 21 esztendős Ádám Martin az MTK elleni győztes találat után nem kevésbé fontos egyenlítő gólt szerzett a Debrecen ellen, ami új lendületet és reményt adott a Vasasnak. A klub honlapjaebből az apropóból készített interjút a fiatal támadóval.

Nem is olyan rég mondtad, hogy a fejjátékodon szeretnél javítani, most fejjel szerezted az egyenlítő gólunkat. Ezek szerint ilyen hamar meglett az eredménye a sok gyakorlásnak?
– Igen, lehet azt mondani, hogy jó úton járok. Ez a fejesgól további lökést adhat, hogy e téren is tovább fejlődjek. Holtversenyben elsők vagyunk a Fradival, ami nagyszerű dolog. A mester a mérkőzés előtt mondta is, hogy próbáljuk meg elérni ezt a helyezést. Ez összejött és ez nagyszerű érzés.

A Debrecen szinte a semmiből szerezte meg a vezetést, innen sikerült fordítanunk. Mivel biztatott titeket Michael Oenning a szünetben, illetve ti is éreztétek, hogy ez még megfordítható?
– Aki kint volt a mérkőzésen, vagy a televízión keresztül követte, az láthatta, hogy jobbak voltunk az első félidőben is. A Debrecen láthatóan az ívelésekre próbált fókuszálni, mi megpróbáltuk a saját játékunkat játszani. A mester a szünetben nyugtatóan hatott ránk, bár szerencsére olyan sokat nem kellett nyugtatni minket, mert mi is éreztük, hogy meg lehet ez a meccs, főleg, ha a végjátékban koncentrálunk.

Mit vársz a Videoton elleni mérkőzésünktől? Folytatódhat-e az „Ádám-show”?
– Az első két fordulóban is tudtuk, hogy nehéz ellenfelekkel fogunk játszani. Eddig bejött ez a sorsolás, hogy Európa Ligában is játszó csapatok ellen léptünk pályára. Jelenleg hat pontunk van, a célunk az, hogy ezt gyarapítsuk a jövő vasárnap. Ugyanazzal az elszántsággal fogunk pályára lépni Felcsúton a Videoton ellen is, mint amit az elmúlt két meccsen lehetett látni tőlünk. Remélem, nem szakad meg a jó sorozatom, de a lényeg, hogy nyerjünk a fehérváriak ellen.

Olvasói sztorik