NB I

A Vasasnak meccset nyerő Vaskó lett a forduló legjobbja

Hosszú idő után először nem ad játékost a Ferencváros.

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 2. fordulóban álomcsapatunk 5-4-1-es felállásban „kerül pályára”.

A 2. forduló álomcsapata

Kovácsik (Videoton, 230) – Kulcsár D. (Paks, 247), Vaskó (Vasas, 285), Risztevszki (Vasas, 266), Lang (Videoton, 253), Hangya (Vasas, 258) – Suljic (Videoton, 219), Berecz (Vasas, 267), Szolnoki (Videoton, 254), Diarra (Újpest, 264) – Feczesin (Videoton, 239)

A második forduló jelentősen gyengébb teljesítményeket hozott, mint az első – az álomcsapat átlag indexe 252 lett. Gyakorlatilag a Vasas és a Videoton adta a csapatot, az angyalföldiektől négyen, a fehérváriaktól öten jöttek, de Paksról és Újpestről is került be játékos.

A forduló legjobbja a Vasasnak csereként meccset nyerő Vaskó Tamás lett. A középhátvéd mindössze 27 percet kapott Michael Oenningtől, de ez alatt 2 gólt is elért, valamint mind a 22 passza jó helyre ment. Ezen felül 100%-ban megnyerte párharcait, illetve egy labdát is szerzett.

A forduló csapatába kerüléshez közel állt még Gera Zoltán, Jevgen Pavlov és Danko Lazovics is.

A legrosszabb teljesítmény az elég gyengécske színvonalú Honvéd-Fradin született és Hidi Patrik nevéhez fűződik, ő 150-el zárt.

A forduló teljes statisztikáját itt lehet megtekinteni.