NB I

A DVTK vezetősége elnézést kér a szurkolóik miatt

Az NB I második fordulójában a DVTK együttese hazai pályán győzte le az Újpestet hátrányból fordítva. A lilák tizenegyesből szerezték meg a vezetést, amelyet egy érdekes szituáció előzőtt meg. A diósgyőriek kapusa, Antal Botond keze hátralendült az egyik ellenfelének az arca felé, amelyre a játékvezető büntetőt ítélt Kulcsár Katalin alapvonali asszisztens jelzésére. A hazai szurkolók természetesen nem értettek egyet ezzek, és kemény szitkokkal illették a női sporit.

A DVTK vezetősége a hivatalos oldalon kért elnézést a drukkerek viselkedése miatt.

A DVTK vezetése, szakmai stábja, játékosai és minden munkatársa mélységesen elítéli az ilyen és ehhez hasonló, a játékvezetőket, az ellenfél szakvezetőit, játékosait vagy szurkolóit érő elfogadhatatlan verbális támadásokat. Szurkolóinkat ismételten és határozottan arra kérjük, hogy a továbbiakban feltétlenül tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amely sértheti a mérkőzések bármely résztvevőjét és a DVTK számára is rendkívül súlyos fegyelmi következményekkel járhat.

A hétvégi mérkőzésen történtek érintettjeitől ezúton is elnézést kérünk, és biztosítjuk őket arról, hogy a DVTK minden lehetséges a rendelkezésére álló eszközt megragad annak érdekében, hogy hasonló atrocitások a jövőben ne fordulhassanak elő! – áll a dvtk.eu honlapon.