NB I

Már labdára sincs pénz Újpesten?

Visszakéri a lelátóra kirúgott két játékszert a klub.

Furcsa e-mail jutott az alfahir.hu birtokába.

A történet az Angyalföldön rendezett Újpest–Honvéd (0-2) bajnoki mérkőzésen kezdődött, amelynek szünetében közönségjátékot szervezett az újpesti klub. Néhány szurkoló bemehetett a pályára, a játék győztese pedig az lett, aki két kísérletből a tizenhatos vonaláról a legközelebb tudta gurítani a labdát a pálya közepét jelző ponthoz.

Valaki sikeresen zárta a játékot, majd örömében mindkét labdáját kirúgta a lelátóra. Ezt követően szerda reggel az Újpest FC szervezési osztálya „Trollfoci-gyanús” e-mailben kérte a játékban részt vevőt, hogy szíveskedjék visszaszolgáltatni a két labdát, hiszen a klub tulajdona.

Az e-mail írója sejtelmesen azt is kilátásba helyezi, hogy ellenkező esetben akár meg is hiúsulhatnak a jövőbeni közönségjátékok, ha a múlt heti versenyző nem juttatja vissza a két játékszert a Szusza Ferenc Stadion recepciójára.

Az alfahir.hu cikke így zárul: „a drukkernek esze ágában sincs visszajuttatni őket, azonban szívesen felajánlja árverésre mindkettőt, hogy a befolyt bevételből a rácsok mögött lévő szurkolótársakat támogathassák.”

Olvasói sztorik