NB I

„Akkor szólt Misi, hogy szeretné ő rúgni, én pedig belementem”

Így maradt ki a Debrecen tizenegyese a Paks ellen.

A DVSC-TEVA 1-1-es döntetlent játszott a Paks ellen az NB I első fordulójában a Nagyerdei Stadionban. A meccs első félidejében a Loki szerzett vezetést, ám a második játékrészben ki tudott egyenlíteni a tolnai alakulat. A hazaiak csatára, Tisza Tibor a 61. percben állt be csereként, ő nyilatkozott az összecsapást követően a klubhonlapnak.

– Két ellentétes félidőt játszottunk – kezdte a DVSC-TEVA támadója. – Az elsőben inkább a Paks uralta a mérkőzést. Látszott rajtunk, hogy nem vagyunk a legfrissebbek, hiszen csütörtökön Európa Liga-selejtezőt játszottunk, ami sokat kivett a csapatból. A második játékrészben már jobbak voltunk, megvoltak a helyzeteink, kapufákat rúgtunk, tizenegyest is lőhettünk, de sajnos nem sikerült megnyernünk a találkozót.

– A büntetőre igaz én vagyok kijelölve, de most Korhut Misi lőtte. Ennek mindössze annyi volt az oka, hogy amikor beálltam csereként, egyből befújták, én pedig még labdába sem értem addig. Oda mentem Szakály Petihez, aki átadta nekem a lehetőséget. Akkor szólt Misi, hogy szeretné ő rúgni, én pedig belementem, hiszen sokkal jobban érzi egy labdarúgó a játék lélektanát, ha már régebb óta van a pályán. Elvállalta, kihagyta, előfordult már sok mindenkivel. Ez benne van a futballban, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, inkább a helyzeteket kellett volna belőnünk, és akkor nem lennénk bosszúsak a pontvesztés miatt.

– Lehetőségeink márpedig vannak, de valamiért a gólra váltással akad némi problémánk. Ez most egy ilyen időszak, bízom benne, hogy hamarosan kijövünk belőle, hiszen a fehéroroszok elleni mérkőzés sincsen még lefutva. Az első meccsen jobbak voltunk náluk, kis szerencsével tudtak egyenlíteni, majd megnyerni a találkozót. Teljesen más kilencven perc lesz a visszavágó. Meg vagyok róla győződve, hogy ott is lesznek helyzeteink, minden azon fog múlni, milyen százalékban tudjuk értékesíteni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik