NB I

Három meccsből kettőt a Vidi nyerne a DVTK ellen

Lássuk, kik a vasárnapi NB I-es meccsek esélyesei!

Azért érdemes figyelmet szentelni a fogadóirodák különböző sporteseményekre adott oddsainak, mert az üzleti alapon működő cégeknek nyilvánvalóan nem érdeke, hogy veszítsenek, vagyis a lehető legpontosabban igyekeznek felmérni a találkozók esélyeit. Lássuk, mit „tippel” a Tippmix a vasárnapi NB I-es meccsekre!

Három mérkőzést rendeznek még az NB I nyitó fordulójában. Felcsúton a Videoton fogadja a DVTK-t. Az EL-ben már megmérettetett fehérváriak számítanak esélyesnek, 1,52-es oddsuk azt jelenti, hogy 65%-os favoritok. Mindeközben a 6-os szorzójú DVTK-ra 16,67%-ot ad a fogadóiroda.

Egy kissé kevésbé egyértelmű, de azért még mindig 60% esély van a Debrecen győzelmére a Paks felett. A hajdúságiak is elkezdték már a szezont az Európa Ligában, míg a tolnaiak most debütálnak, nekik 4,75-ön 21% esélyt adnak a győzelemre.

A harmadik találkozó a legkiegyenlítettebb: az MTK-val 1,85-szörös pénzt lehet nyerni, ami átszámítva 54,05% esélyt feltételez. Itt már a Vasas sikere sem lenne annyira meglepő, 26% (3,8) mutatkozik rá a Tippmix oddsai alapján.

A címlapkép a vidi.hu-ról származik.

Olvasói sztorik