NB I

Gondok Újpesten, sok a sérült

Az Újpest hivatalos honlapjának beszámolója szerint komoly gondokkal néz szembe a csapata hétvégi bajnoki rajt előtt.

A honlap sorra veszi, hogy kinek, mi a baja:

Balogh Balázs lovaglóizma a tavaszi bajnoki hajrában húzódott meg, és a sorozatterhelés miatt állapota tovább romlott, így az izomhúzódásból csonthártyagyulladás lett. A középpályás speciális orvosi ellátást kapott, amelynek részeként Németországban és Szerbiában vették kezelésbe sérült combját.

Jonathan Heris combjával több probléma is volt tavasszal, a hátvéd végül június elején kés alá feküdt. Heris időigényes rehabilitációja miatt várhatóan szeptembertől tud csak újra együtt edzeni a csapattal.

Mihailo Perovic márciusban szenvedett keresztszalag szakadást a válogatott színeiben egy barátságos mérkőzésen. Montenegrói labdarúgó lábát ezt követően április elején megműtötték Belgiumban. Külföldi rehabilitációja jól halad, remélhetőleg ősszel már együtt edzhet a többiekkel.

Kylian Hazard
térde még a Magyar Kupa fináléjának első félidejében adta meg magát. Sérülését műteni kellett, az operációra még májusban sor került Barcelonában. Hazard egyre jobban érzi magát, gyorsan gyógyul, július végén már futógyakorlatokat is végezhet. Egyelőre csak a bal lábát erősítette, hogy minél előbb harcra kész állapotba kerüljön. Ha továbbra is ilyen ütemben javul, akkor november végén már teljes erőbedobással edzhet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik