NB I

Bemutatta új mezeit az MTK – FOTÓK

Idén is külön felszerelés készül az örökrangadóra.

Domonyai László klubigazgató, Teodoru Vaszilisz vezetőedző, valamint a játékosok, Kanta József, Torghelle Sándor, Bese Barnabás, Baki Ákos, Gera Dániel, Vogyicska Bálint és Demjén Patrik részvételével tartott mezbemutató sajtótájékoztatót az MTK Budapest az építés alatt álló Új Hidegkuti Nándor Stadionban – írja a klubhonlap.

Először Domonyai László beszélt az új felszerelésről. A klubigazgató elmondta, hogy a hazai, fehér, keresztcsíkos mezzel a néhány évvel ezelőtti, Verebes József által vezetett együttesre emlékezik a klub, hiszen a mez hasonlatos az akkoriban viselthez.
Hozzátette, hogy ragaszkodva a tradíciókhoz, idén is külön mez készül az immár 210. örökrangadóra, amelyet a tájékoztatón Torghelle Sándor és Gera Dániel mutatott be.

Teodoru Vaszilisz vezetőedző beszélt a közelgő Európa Liga-mérkőzésről. Elmondta, hogy felkészültek az azeri együttesből, videó segítségével elemezték a játékukat, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy újabb kört menjenek. Bese Barnabás, Kanta József és Torghelle Sándor is megerősítette, hogy sokat tudnak a Gabaláról, és igyekeznek a napokban még több információt beszerezni róluk.

Az OTP Bank Liga mérkőzésekkel kapcsolatban elhangzott, hogy a csapat az Új Hidegkuti Nándor Stadion elkészültéig a hazai mérkőzéseit Dunaújvárosban játssza.

Olvasói sztorik