NB I

Újabb játékosokat igazol a Vasas

Az edző elégedett az angyalföldiek felkészülésével.

A jövő hétvégén kezdődik az új bajnokság, a Vasas edzőtáborozott Mátraházán és Ausztriában, illetve megvédte címét a szombathelyi Király Kupán, de aklub honlapján Michael Oenning vezetőedző azt mondta: még mindig várhatóak érkező játékosok.

„Ez mindig egy folyamat, nem zárom ki, hogy jönni fognak még játékosok. Távozók az ismerteken kívül valószínűleg már nem lesznek. Akik jelenleg itt vannak, teljes erőbedobással vesznek részt a munkában” – közölte.

A német tréner nagyon elégedett a játékosok hozzáállásával és erőnlétével. „Amiben nagyot fejlődtünk, az a taktikai felkészültség, ez az utóbbi edzőmérkőzéseken látható is volt. Sokat javult a támadó- és védekező játék egyensúlya is” – mondta.

Ezen a héten még napi két edzéssel készül a Vasas, amelynek szerdán a Cegléd, szombaton pedig a Vác és a Dorog ellen is lesz felkészülési meccse. „A fókusz már máshová helyeződik, elsősorban a játékelemek gyakorlása lesz előtérben. Sokat fogunk most a rögzített szituációkkal is foglalkozni, de az edzőmeccsek miatt a regenerálódás szintén hangsúlyos lesz” – nyilatkozta Oenning.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik