NB I

Lovrencsics hároméves szerződést kötött a Fradival

A klub a Facebook-lapján jelentette be a megállapodást. Hogy kiről van szó, a Fradi Tv esti adásáig titokban marad, ám a Rangadó értesülései szerint a Lengyelországból hazatérő Lovrencsics írt alá – méghozzá három évre.

A zöld-fehérek honlapja szépen-lassan csepegteti az információkat az „óriási bejelentés” kapcsán. Amint az a klub honlapján olvasható, a „nyár nagy igazolását” a kedd esti, 21.50-kor kezdődő Fradi TV-ben jelentik be, mint írták, az illető első, Fradi-játékosként adott interjúját is csak ezen a csatornán láthatják a szurkolók.

“A Fradi TV kedd esti adása egyébként tartogat még exkluzív bejelentést, ecuadori válogatott játékosunk, Cristian Ramírez közöl egy nagy örömhírt mindenkivel” – írja a Fradi.hu. Úgy tudjuk, a futballista magyar barátnője babát vár.

Ami pedig az igazolást illeti,a Rangadó.hu áprilisban elsőként számolt be arról, hogy Lovrencsics Gergő otthagyja a Lech Poznant, és az FTC-ben folytatja. Értesüléseink szerint az Európa-bajnokságon is szereplő válogatott támadó hároméves szerződést írt alá.

Biztosra vehető egyébiránt, hogy nem Lovrencsics lesz az egyetlen, aki a Fradiba tart az Eb-hősök közül. Fiola Attila érkezése már hetek óta téma, ám könnyen előfordulhat, hogy a Puskás Akadémia védője külföldre igazol. Ez esetben az nso értesülése szerint Bese Barnabás, az MTK fiatal hátvédje húzhat zöld-fehér szerelést.

Olvasói sztorik