NB I

Lovrencsics: a Ferencváros a következő lépcsőfok a karrieremben

Az FTC új igazolása a Bajnokok Ligája csoportkörében akar szerepelni.

A Fradi TV kedd esti adásában hivatalosan is bejelentették, hogy Lovrencsics Gergő a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását. A lengyel bajnokságból érkező középpályás hétfőn írta alá szerződését.

– Nagyon boldog vagyok, új fejezet kezdődik az életemben. Hazatérek négy év légióskodás után, egy olyan csapathoz, amelynek célja a Bajnokok Ligája. Mindig csak a következő lépésre gondoltam az eddigi karrieremben, és azt hiszem, ha nem léptem volna egy lépcsőfokot a Poznanba igazolásommal, akkor most nem biztos, hogy a Ferencváros játékosa lennék. A Lech színeiben már játszottam az Európa Ligában, de miután legutóbb nem sikerült bejutnunk a BL-be, így mindenféleképpen előrelépés a Fradi, és ez az átigazolás tekinthető a következő lépcsőfoknak – mondta a játékos a Fradi TV-nek.

https://www.youtube.com/watch?v=uszCRSJAcwc

– Jól ismerem a csapat tagjait, mindenkihez fűz valamilyen kis kapcsolat, hiszen vagy ellenfélként léptem ellenük pályára, vagy egy csapatban játszottam már velük. Az eddigi állomáshelyeimen mindig sikerült jó teljesítménnyel bemutatkoznom, bízom benne, hogy a Fradiban is góllal vagy gólpasszal tudok debütálni – folytatta a középpályás, majd az új edzőjéről, Thomas Dollról is elmondta véleményét.

– Thomas Doll egy nagyon erős karakter, aki tudja, aki tudja, hogy mit akar, és ért a játékosok nyelvén. Az előző idény kezdetén nem véletlenül kezdtek eredményesen, már az elején nagy előnyre sikerült szert tenniük. Nagyon jól motivál, és nem engedi, hogy a játékosai leengedjenek, ennek köszönhetően pedig a bajnokságot is toronymagasan megnyerték. Reméljük az idén is hasonló lesz a helyzet, és a Bajnokok Ligája csoportkörébe is sikerül bejutnunk, ehhez az Eb erőt kell, hogy adjon – zárta Lovrencsics.

Olvasói sztorik