NB I

Kétszer vette be Kemenes kapuját a Honvéd

Edzőmeccset játszott a Paks és a Kispest.

A Bozsik-stadionban találkozott felkészülési mérkőzésen a Bp. Honvéd és a Paksi FC. A kispestiek volt csapatkapitánya, az előző idény végén távozó Kemenes Szabolcs immár a paksiak kapuját védte.

A 13. percben tizenegyesből szerzett vezetést a Honvédnak Eppel Márton, amire a félidő hajrájában szintén büntetőből válaszolhatott volna a Paks, de Horváth kapus túljárt Haraszti eszén.

A második játékrészben sokáig csak harcoltak a felek, gól nem esett, de a 86. percben Bobál Gergely megtörte a gólcsendet – 2-0-ra nyert a Honvéd.

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd – Paksi FC 2-0 (1-0)

Bozsik-stadion, 200 néző. Játékvezető: Szőts

Honvéd: Horváth A. (Gróf, a szünetben) – Botka, Ivan Lovrics, Bobál D. (King, a szünetben), Hajdú (Márton, a szünetben) – Gazdag (Vasziljevics, a szünetben), Hidi (Nagy G., a szünetben), Kamber (Göblyös, 62.) – Koszta, Eppel (Bobál G., 58.), Vernes (Holender, a szünetben). Vezetőedző: Marco Rossi

Paks: Kemenes – Szalai (Kővári, 67.), Lenzsér (Szekszárdi, 74.), Gévay (Kovács G., 67.), Szabó J. (Báló, 74.) – Papp K. – Haraszti (Bor D., 74.), Koltai (Balázs Zs., 74.), Fejős (Kecskés, 58.), Bartha – Hahn (Jelena, 67.). Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerzők: Eppel (tizenegyesből 13.), Bobál G. (86.)

Olvasói sztorik