NB I

Fradi-tervek: Lovrencsics tuti, felkészül Fiola és Szalai?

Orosz Pál vezérigazgató egy rádióinterjúban árulta el, hogy ő beszélte le Nagy Ádámot arról, hogy igent mondjon a Chelsea-nek.

A Fradi-focisták első embere sok érdekességet mondott egy hétfői rádióműsorban. Többek közt beszélt arról, hogy rendkívüli módon meg akarják erősíteni a bajnokcsapatot, és természetesen szóba került az egyik legtehetségesebb magyar futballista, Nagy Ádám sors is.

– Leültem Ádámmal fél évvel ezelőtt, amikor megkereste a Chelsea, és hosszan elbeszélgettünk – tekintett vissza Orosz Pál a Trend FM műsorában. – Megkérdeztem, hogy azt akarja-e, hogy egy 100-as keretbe bekerüljön, ahonnan aztán majd kölcsönadja valamilyen csapathoz az angol klub. Abban maradtunk, hogy ismerve a tehetségét, inkább várjunk és majd később, jobb feltételekkel igazoljon egy nagyobb, ha nem is ilyen jól csengő nevű együtteshez.

A sportvezető azt is hozzátette, hogy abban maradtak a válogatott középpályással, hogy az Eb-után, tehát a napokba leülnek, átbeszélik a lehetőségeket és utána döntetnek majd.

A beszélgetésből kiderült, hogy lehetőségek, megkeresések valóban vannak, de a játékos és a Ferencváros érdekeit szem előtt tartva kell döntést hozni. Orosz Pál arra is kitért, hogy a BL-selejtezők előtt a Ferencváros már igazolt játékosokat, és további erősítések várhatók.

Ahogy azt a Rangadó.hu áprilisban elsőként megírta, a Lengyelországból hazatérő Lovrencsics Gergő megszerzése szinte tényként kezelhető – úgy tudjuk, a szélső szusszan egy kicsit a kontinenstorna után, a nagy bejelentés a jövő hétre várható -, és hamarosan egy másik Eb-t megjárt válogatott játékos is aláír a zöld-fehérekhez.

Nem elképzelhetetlen, hogy az FTC hazacsábítja Németországból Szalai Ádámot, mint ahogy szó van a legutóbbi idényt a Puskás Akadémiánál töltő Fiola Attila igazolásáról is. Néhány napon belül okosabbak leszünk…

Olvasói sztorik