NB I

Három góllal kapott ki a Diósgyőr

Kétség sem fért az Orenburg győzelméhez Bükön.

Kedd délután 17 órás kezdéssel játszott a Diósgyőri VTK az orosz első osztályú FK Gazovik Orenburg együttesével. A büki edzőtáborban készülő miskolciak az Antal – Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes – Oláh B., Kitl – Vela, Bognár, Bacsa – Griffiths tizeneggyel kezdtek, Egerszegi, Lázár, Nikházi és Ternován sérülés miatt hiányzott.

Az Orenburg kezdője így nézett ki: Abakumov – Malyh, Oievole, Zsunit, Poljiastov, Droppa, Jefremov, Brejev, Vorobjov, Nesdajtyik, Delkin.

A 7. percben Nesdajtyik beadását Delkin fejelte be, ezzel vezettek a vendégek, 20 perccel később ismét Delkin lőtt gólt szép egyéni akció végén. A félidő 2-0-s orosz vezetéssel zárult.

Bár a Diósgyőr a félidőben nem változtatott, az oroszok szinte sorcserét hajtottak végre, aminek eredménye is lett: a 49. percben Antal még hatalmasat hárított, de két perccel később Andrejev háromgólosra duzzasztotta az előnyt.

Az 57. percben Antal, Lipták, Oláh B., Nemes, Vela, Kitl és Griffiths is lejött, Zöldesi, Németh M., Okuka, Halmai, Kövér, Szabó I. B. és Boros beállt.

Bár a 85. percben Tamást még Mahalek váltotta, az állás már nem változott, 3-0-ra nyertek az oroszok.

Forrás: dvtk.eu Twitter

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik